סדנת בישול בטעם איטלקי, לכל עובדות ועובדי ERGO
עבודת צוות, שיתוף פעולה, התמסרות לתהליך, הקשבה ויישום מטרות, הם חלק בלתי נפרד מהעבודה שלנו כיועצים ומומחים.
את כל הטוב הזה יישמנו, כל עובדות ועובדי ארגו, בסדנת בישול איטלקי ב”סטודיו לבישול” בתל אביב, בהדרכתה של רותי השפית, שגרמה לנו לרצות לבשל עד ועוד.
הסדנה הייתה חווייתית, מהנה כל כך ובעיקר מלאת טעמים מופלאים!
התחלנו בחיתוך סלטים, המשכנו בהכנת רביולי ופסטה homemade בשילוב ריזוטו ופיצה ולקינוח טירמיסו משובח. נהנינו מכל רגע ונשארנו עם טעם של עוד (כמובן שלקחנו קופסאות הביתה…).
זה היה ערב קולינרי מושלם.
כי כשיש צוות מנצח, ממוקד מטרה עם ויז’ן וחשיבה מחוץ לקופסא, יצירתיות ורצון לפצח כל אתגר – כל מנה תצא מדויקת מפתיעה ומשובחת.
ועכשיו, מוזמנים להציץ בתמונות.
שיהיה בתיאבון:)
כתובתנו:
רח’ עתיר ידע 1, ת.ד 4
כפר סבא
טל’: 972-9-7444224+
פקס: 972-9-7444242+
כתובתנו:
רח’ עתיר ידע 1, ת.ד 4
כפר סבא
טל’: 972-9-7444224+
פקס: 972-9-7444242+
צרו איתנו קשר