תחרות הבישול והאפיה “בייק-אופ 2” של ERGO, יצאה לדרכה!

אצלינו ב- ERGO, השמיים הם הגבול
אתגרים, אסטרטגיות – כן, זהו המסלול.
אז הפעם החלטנו ללכת על כל הקופה
תחרות אפיה ובישול – קולינריה במיטבה!
מיטב המוחות – שבשגרה מסתערים על תהליכים אירגוניים
פתחו תנורים והפשילו שרוולים.
תחרות בייק-אוף, זו השנה השנייה, יצאה לדרכה
יועצות ויועצים, הפכו לשפים תוך דקה.
את בעיטת הפתיחה העניק לנו מישהו מיוחד
מאיר אדוני, היחיד והאחד!
בניצוחו של רום אפק הפכה ERGO לממלכה של טעמים
כולם השקיעו, עמלו, יצרו מראות מופלאים.
לאחר טעימות שארכו מעל לשעה,
זכו שלושת השפים המוצלחים שבחבורה.
הרמנו כוסית לכבוד ניצחונם המוחלט
ולכבוד השנה החדשה שמגיעה עוד מעט,
הנה התמונות מאותו יום בלתי נשכח
רק חבל שאת הריח לא נוכל להעביר מתוך המסך…

והזוכים הם:
מקום ראשון, רביולי ערמונים – אור ונגנהיים 
מקום שני, עוגת לוגו ושם החברה ERGO – רום אפק 
מקום שלישי, תבשילים טבעוניים – דר’ נחום פוספלד

גלילה לראש העמוד
דלג לתוכן